Wednesday, May 03, 2017

List Harga Baru Shaklee

Assalamualaikum..

Lama Cik Anie tak bersiaran. 2-3 bulan kebelakangan ni memang terasa sesak jiwa raga. Banyak program sangat. Tak sempat nak memblogging.. Maafkan Cik Anie..

So untuk permulaan Mei ni, Cik Anie nak beritahu, terdapat perubahan harga pada produk Shaklee. Hanya beberapa item sahaja yang masih kekal harga lama.

Kenapa naik harga? Hari tu kan dah naik? Yang sebenarnya, kenaikan hari tu adalah kerana GST. Tetapi kenaikan yang sekarang adalah pelarasan harga kesemua produk.

Bermula Mei 2017, maka kami (Shaklee Distributor) akan guna pakai harga yang telah pihak Shaklee tetapkan. Boleh tengok list di bawah ya untuk rujukan..




Kalau mahu harga murah, Cik Anie syorkan supaya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Hanya RM69 sahaja dan layak membeli Shaklee dengan harga ahli serta mendapat bimbingan dan konsultasi berterusan dari Cik Anie.

So, jangan teragak-agak nak call or whatsapp Cik Anie ya untuk sebarang pertanyaan.. 013-5818283 . 

Till then, take care.



LinkWithin