Sunday, July 30, 2017

Haiii !~

Assalamualaikum..


Lama Cik Anie tak menulis di blog kesayangan ni.. Last bulan 5 dulu Cik Anie update. Huhu.. Apakan daya ku.. hihi..


Semua gara-gara pasal link suplemenmakdara.com expired dan Cik Anie tak berjaya contact syarikat tersebut untuk renew. Dah buat payment, dah e-mail tapi masih tak nampak hasil. So dalam pada tu, readers tak boleh bukak link yang lama, dan Cik Anie pun macam geram dan agak give up time tu.


Tak apa lah, la ni Cik Anie pun malas nak pening-pening fikir. Alang dah berjaya godek dan guna link asal pun kira syukur Alhamdulillah.. ye dokk? So sila follow www.hanihanafi.blogspot.com tau lepas ni.. hihi.. 😘




Apa update terkini Cik Anie? 
👉🏽 Cik Anie tengah 'demam' mekap
👉🏽 Cik Anie ubah angin, pakai contact lens pulak..
👉🏽 Cik Anie dah berjinak-jinak pakai shawl


Yang tu yang terkini.. Yang dok buat sedia nya..?
✌🏽 Still jual Shaklee dengan aktif
✌🏽 Still jual emas dan buat kutu emas


Korang kalau nak beli Shaklee ke emas ke, contact Cik Anie tau.. Masih guna no yang sama +6013-5818283


Tunggu Cik Anie update lagi naa.. Jangan nakal-nakal. 


Sayang Selalu 😘
Cik Anie

LinkWithin